augusztus
25
2019

Jelenleg is zajlik a 2019-es D23 Expo Kaliforniában, melyen a Disney következő projektjei kerülnek terítékre. Augusztus 24-én Tom is részt vett a Disney által rendezett eseményen legújabb animációs filmjének, az Onward népszerűsítése végett. A filmhez kaptunk egy új still képet és egy posztert is. Tom mellett Chris Pratt, Dan Scanlon (rendező), Kori Rae (producer) és Julia Louis-Dreyfus tette tiszteletét a panelen. Az eseményen készült képeket, valamint az új stillt és posztert lejjebb a kisképekre kattinva megleshetitek az oldal galériájában.

ECwab-rUcAUCq_j.jpgECwacIrUcAAXHCt.jpg
1_28129.jpg2_28129.jpg
1~98.jpg2~97.jpg4~86.jpg

De az események sora nem ért itt véget. Hosszú csend után maga Kevin Feige és Tom is megerősítette a Sony és a Marvel szétválásáról szóló híreket. Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban kedvencünk a következőket nyilatkozta:

5 nagyszerű filmet készítettünk. 5 nagyszerű éven vagyunk túl. Életem legszebb része volt ez. De ki tudja mit tartogat még a jövő? Annyit biztosra tudok, hogy továbbra is én fogom játszani  Pókembert és továbbra is nagyszerűen fogom érezni magam. Fantasztikus lesz, bárhogyan is folytassuk a továbbiakban. Pókember jövője ugyan másabb, de ugyanolyan fantasztikus lesz mint az eddigiek, és megtaláljuk a módját hogy még fantasztikusabb legyen.

Kevin Feige ezen felül elmondta, hogy nagyon hálás amiért 5 film készülhetett Pókemberrel a Marvel Moziverzumon belül. Ezzel egy olyan álom vált valóra, amiről sose gondolta volna, hogy megvalósul. Tudták, hogy véges idő áll a rendelkezésükre, de sikerült elmondani azt a történetet, amelyet el szerettek volna.

Személy szerint nagyon sajnálom a Marvel és a Sony szétválását, de továbbra is kíváncsi vagyok, milyen irányt vesz fel innen Pókember története.


Leave a comment