augusztus
27
2019

Múlt hétvégén került megrendezésre a 3 napos Keystone Comic Con Philadelphiában. Tom augusztus 25-én volt hivatalos a rajongói rendezvényre, melyet a Pennsylvania Convention Centerben rendeztek meg. A panelen Tom eddigi tapasztalatai, jövője Pókemberként, valamint néhány vicces kulisszák mögötti történet elmesélésére került sor. A galériába 60+ HQ képet töltöttem fel, valamint lejjebb összefoglaltam mi is hangzott el a beszélgetés során.

14~50.jpg29~31.jpg56~14.jpg61~10.jpg

Az első Tomhoz intézett kérdés a Sony-Marvel féle szétválásra vonatkozott, melyre Tom szinte ugyanazt nyilatkozta mint amit a Disney D23 Expo-n hallhattunk tőle. Kedvencünk újabban megerősítette, hogy továbbra is ő marad Pókember, majd megköszönte a Marvelnek amiért az megváltoztatta az életét és valóra váltotta az álmát, majd a Sonynak mondott köszönetet amiért tovább élheti ezt az álmot.

Szóba került Tony Stark és Peter Parker kapcsolata, majd az a bizonyos fotó kettejükről a Bosszúállók: Végjátékban, amely végül arra ösztönözte Tony-t, hogy segítsen az univerzum megmentésében. Kedvencünk elmondása szerint, nem gondolta volna hogy a képeket felhasználják a filmben, “Amikor a képeket készítettük, azt gondoltam hogy mi csak bohóckodunk egyet és jól érezzük magunkat.” Majd Tom viccesen hozzátette: “Amikor megnéztem a filmet az járt a fejemben ‘Egy kicsit komolyabban kellett volna vennem.’ Azt hittem egy easter egg vagy valami más lesz, de nem. Meghatározó része volt a filmben.

A beszélgetés lassan a következő Pókember filmre terelődött, hogyan is fog folytatódni Peter története most, hogy feltárták titkos identitását az egész világ számára. Tomból – aki a mikrofonba tátogott azt színlelve, hogy nem működik rendesen a hangosítás – egyetlen spoilert sem lehetett kihúzni. “Nagyra értékelem az erőfeszítést, de egyre jobb vagyok ebben,” tette hozzá nevetve.

Tom a beszélgetés során elmondta, nagyra becsüli Robert Downey Jr.-t, valamint már régóta álmodozott arról, hogy együtt dolgozhasson Samuel L. Jackson, vagy Jake Gyllenhaal-al. A legkirályabb része a munkának az, hogy olyan emberekkel dolgozhat együtt, akiket a tv-ben nézve nőtt fel. Gyllenhaal kapcsán is hallhattunk egy vicces történetet. A két színész egy Los Angeles-i gyerekkórházban tett látogatást, amikor is Jake egy hátraszaltóra bíztatta Tom-ot a gyerekek előtt. Azonban Pókember kosztüm szabása miatt Tom nem tudta teljesen felemelni a kezét, így attól félve hogy arccal fog érkezni a padlóra, először próbálta elhallgattatni kotnyeles kollégáját. Végül az unszolásra megcsinálta a hátraszaltót, sikeresen.

A Marvel-el folytatott munkája kapcsán, Tom számára a legőrültebb nap a 2017-es Disney D23 Expo volt, amikor is bemutatásra került a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese. Olyan emberekkel osztotta meg ezt a pillanatot, akiket a tv-ben nézve nőtt fel, ezért eléte egyik legemlékezetebb pillanataként tartja számon. Egy vicces sztorit is hozzáfűzött: a vetítés során Benedict Cumberbatch mellett foglalt helyet, és mindketten pityeregni kezdtek. Tom odafordult kollégájához majd viccelve így szólt: “Haver, a színpadon vagyunk, nincs sírás.

A Pókember: Irány a Pókverzum kapcsán felmerült a cameója is, melyet végül kihagytak a filmből. Tom elmondta, hogy mindenképpen készíteniük kellene egy Miles Morales élőszereplős darabot, bár még nem tudja hogyan, de abban biztos hogy nagyon király lenne.

Nem csak Pókemberről volt szó a beszélgetésen. A Russo testvérekkel közösen készülő filmje, a Cherry is felmerült a panelen. “Ez egy olyan film, melyben olyan érzelmeket és dolgokat kell felfedeznem, amiket még soha nem tapasztaltam a való életben. Próbálok lefogyni és  nagyon-nagyon vékonnyá válni.” Majd nevetve hozzátette: “Nem működik, ugyanis nagyon szeretem a pizzát.” Tom továbbá megosztotta a rajongókkal, hogy rengeteget fut mostanában, nagyon keményen edz azért, hogy lefogyjon a filmszerep miatt. Színészi karrierjét tekintve úgy gondol erre a projektjére, mint a legnagyobb filmes szerep amit valaha is kapott.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes panelre, itt megnézhetitek azt:


Leave a comment