szeptember
10
2019

Múlt hétvégén került megrendezésre a FanX Salt Lake Comic Convention rajongói rendezvény, melyet a Utah állambeli Salt Lake City-ben rendeztek meg. A három napos rendezvényen Tom két nap is hivatalos volt, szeptember 6-án rengeteg rajongó készíthetett közös képet és kérhetett autogramot kedvencétől. Szeptember 7-én Tom a nagyszínpadon is hivatalos volt. Sajnos eddig kevés hivatalos kép jelent meg a panelről, lentebb a kisképekre kattintva elérhetitek őket a galériában:

ED5R6M1UUAAMZJ7.jpgED6Jhb6UEAAfceE.jpgED5R6MvUUAIoCNE.jpgED5R6MuUEAAXDZT.jpg

A beszélgetés során több téma felmerült, kezdeti karrierjétől kezdve a jelenlegi munkálatokhoz. Tom többek között beszélt a Marvel Moziverzumon belül eltöltött idejéről: “Amint beléptem az egészbe, úgy éreztem, hogy otthon vagyok,” mondta. A Bosszúállók filmek teljes csapata olyan számára, mintha a családja lenne. Robert Downey Jr. a szárnyai alá vette, Chris Pratt pedig olyan számára, mint egy nagy testvér.

A panelen Tom elmondta, hogy bár korábban játszott színházban, 2010-ben megkapta a Billy Elliot musical főszerepét, sokáig nem volt benne biztos, hogy a showbiznisz az ő útja. Majd miután együtt játszott Naomi Watts-al a 2012-ben megjelent A lehetetlen című filmben, megfontolta a színészi karriert. “Akkoriban jöttem rá, hogy a megélhetésemért is csinálhatnám ezt.”

Miután megkapta Pókember szerepét, az élete teljesen megváltozott. “El kellett döntenem, hogy milyen ember is szeretnék lenni. Úgy döntöttem, hogy egy rendes ember szeretnék lenni.

Szóba került Tom jótékonysági munkája is, kedvencünk a gyerekkórházakban tett látogatásairól mesélt. “Már az első alkalommal láttam az azonnali hatását a látogatásomnak a gyerekeken és a szülőkön. Ez egy kicsiny módja annak, hogy nagy változást érhess el.” A Brothers Trust is szóba került, ezzel kapcsolatban pedig Tom megemlítette, hogy egy rövid dokumentum film is helyet fog foglalni a hamarosan megjelenő Pókember: Idegenben DVD extrái között, melyet testvére, Harry filmezett.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes panelre, itt megnézhetitek azt:


Leave a comment