február
22
2020

Tavaly elég nagy port kevert (a rajongók körében), hogy a Sony kivette Pókembert az MCU-ból. Bár elég sokan, köztük én is, azt vallottam, hogy ez az egész csak valami álhír, mert nem teljesít jól a Sony, azt akarja, hogy többen menjenek el megnézni az új Pókember filmet, ha azt hiszik ez az utolsó Marveles Póki film… Vagy hát szimplán csak pénzre volt szüksége és várta, hogy a Disney adjon neki egy jó kis vastag csekket. Tudta, hogy csak úgy nem kérhet pénzt, de ha úgy állítja be, mint visszavásárlás akkor szép kis összeghez juthat.

Ám, nagyon sokan nem hittek ebben a teóriában. Nagyon sokan tényleg elhitték, hogy itt a vég, és úgy látszik Tom Holland is köztük volt. Ő pedig nagyon szeretett volna az MCU része maradni, így szuper-hősködött egy kicsit. A hír bár októberi, mivel akkortályt zárt be a lap, így ez a hír már nem lett ide elhozva.

De a lényeg, hogy maga Bob Iger fejtette ki az októberi Jimmy Kimmel showban, Tom Holland alapozta meg Pókember jövőjét. Hosszadalmas kutató munka után Tom megszerezte Bob telefonszámát és felhívta őt. Bob belement a beszélgetésbe, hiszen látta, hogy a D23 nézői nagyon szeretnék visszakapni Tomot. Így Iger felhívta a Sony fejeseit, hogy megoldják ezt a roppant kínos szituációt. Jimmy viccesen megjegyezte, hogy ez a tárgyalás olyan lehetett, mint mikor az elvált szülők a gyerek elhelyezéséről egyezkednek.


Leave a comment