április
19
2021

Milyen volt az első meghallgatásod?

Amikor 8 vagy 9 éves voltam jelentkeztem a Rómeó és Júlia összes létező szerepére, még Júliára is! De sajnos, egyiket sem kaptam meg. Aztán mikor 11 éves lettem, megkaptam életem első szerepét, ami a Billy Elliot volt. Bár, táncolni nem tudtam, ezért oktatók jöttek hozzám az iskolába, ebédszünetben. Rögbis iskolába jártam, ahol harisnyában balettoztunk. Nem volt túl menő, de kifizetődött.

Említetted, hogy régen rögbiztél. Még mindig játszol?

Nem. Mindenki felnőtt és olyan nagy lett én meg kicsi maradtam. Szóval, keresnem kellett egy olyan sportot, ahol nem voltam mindig megverve. A golf tűnt a leglogikusabb választásnak. Már vagy tíz éve játszom. Több golf-ruhám van mint hétköznapi.

Mi volt az első filmes szereped?

A lehetetlen, ami egyben az első filmes meghallgatásom is volt. Csodálatos élmény volt, hiszen esélyem volt olyanokkal játszani, mint Ewan McGregor és Naomi Watts. Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy igen színész akarok lenni és életem végéig tudnám ezt csinálni. Azonnal beleszerettem a filmkészítés gondolatába és örülök, hogy reagáltak a filmre az emberek.

A Cherry-ben egy, a szerelmében csalódott, katonát játszol, aki drogfüggővé válik és bankot rabol, hogy tudja fizetni a heroinját. Mit volt a legnehezebb eljátszani?

Fizikailag és mentálisan is a drogos életszakasz a legmegterhelőbb. Viszont, úgy érzem, a karaktertípusok közötti ugrálás volt a legnehezebb.

Hogy találkoztál először a filmmel?

Mivel a Russo testvérek rendezték, én már dolgoztam velük több Marvel-filmen is. Egyik alkalommal félrehúztak, hogy dolgoznak ezen a kis független filmen. Hihetetlenül megérintett, hogy az a sok ember közül, akikkel bármikor is dolgoztak, rám gondoltak a főszerep kapcsán. Már így is megváltoztatták az életem de hogy még mindig gondolnak rám… Sokkal tartozom nekik.

Mi a kulcs egy jó amerikai akcentushoz? A tiéd nagyon figyelemre méltó a Cherry-ben.

A kemény munka. Tényleg. Nagyon szerencsés vagyok, ugyanis én és a tanárom, Rick Lipton, az egyik legjobb barátom. Már évek óta dolgozunk együtt. Ez kábé a 10.-12. közös filmünk. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás és kész is.

Szoktál amerikai akcentussal álmodni?

Hát persze. Ha túl sokat beszélek amerikai akcentussal, akkor előfordul, hogy egy átlagos vacsoránál is, ha sokat kell beszélni, amerikai akcentusra váltok, mert olyankor azt érzem kényelmesnek. Úgy érzem, előadok. Így például, mikor újra angol akcentussal kell szerepelnem, kicsit kényelmetlenül érzem magam.

Az első csókod a forgatáson történt?

Nem, a Viktória Palotában volt, a Billy Elliot a kulisszái mögött. Öten voltunk, akik felelsz vagy merszet játszottak. Jó kis emlék. Határozottan rajongtam a lányért.

Ki volt az első mozifilmes szerelmed?

Emma Watson a Harry Potter és a Tűz Serlegében, amikor azt a rózsaszín ruhát viseli. Az számomra ámulatba ejtő volt.

th_wm_2.jpgth_wm_1.jpgth_wm_2.jpgth_wm_1.jpg


Leave a comment